• Lyytikänkatu 23, 29200 HARJAVALTA

Sähkö-Wire Oy

Täyden palvelun kumppani sähköinfran ja teollisuuden projektitoimituksiin

Sähkö-Wire Oy - sähköurakointi­liike Harjavallassa

Toteutamme täyden palvelun sähköurakointeja kaikkialle Suomeen sekä myös ulkomaille

Sähkö-Wire Oy on Harjavallassa sijaitseva täyden palvelun sähköurakointiliike, joka toimii kaikkialla Suomessa mutta myös ulkomailla. Työkokemusta on karttunut jo vuodesta 1985. Matkan varrella perinteisen asennustyön rinnalle tärkeään asemaan ovat nousseet erilaiset sähkö- ja automaatiotekniikkaa vaativat kokonaistoimitukset. Asiakkaitamme ovat sähköyhtiöt sekä teollisuusyritykset.

Palveluihimme kuuluvat sähköasematyöt, kuten päämuuntajien asennukset ja vaihdot, keski- ja suurjännitekaapeleiden jatko- ja päätetyöt, sammutuskuristinasennukset sekä suurjännitekompensoinnit. Lisäksi teemme suurjännitekaapeloinnin asennuksia ja saneerauksia sekä sähkö- ja automaatioasennuksia, kuten projektin kokonaishuolto, automaatiosuunnittelu, teollisuuden sähkö- ja automaatioasennukset, asennusvalvonta sekä käyttöönotot mittauksineen.

Luotettavaa ammattitaitoa

Ammattitaitoisen henkilökuntamme sekä kattavan yhteistyökumppaneidemme ansiosta pystymme toimittamaan isojakin kokonaisuuksia suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon. Vuosien varrella olemme toteuttaneet urakoita kotimaan lisäksi Venäjällä, entisissä IVY-maissa, Baltiassa sekä Ruotsissa. Tutustu tekemiimme urakoihimme täällä.

Ota yhteyttä »

Jätä yhteydenottopyyntö