• Lyytikänkatu 23, 29200 HARJAVALTA

Suurjännite­kaapelointi

Suurjännite­kaapelointi Suomessa

 

Perinteiset ja maisemissa näkyvät kymmeniä vuosia vanhat ilmajohdot ovat alttiina esim. myrskyille, tuulelle sekä lumelle ja lisäksi metsissä kulkevat ilmajohdot ovat vielä riskialttiimpia vaurioille. Suurjännitekaapeloinnin ansiosta maan alla kulkeva kaapeliverkko ei ole sääolosuhteiden vaikutuksen alaisena eli sähköt eivät mene poikki esim. lumi- tai syysmyrskyn vuoksi, sähkön laatu pysyy parempana, häviöt verkossa vähenevät, eikä ukkonen aiheuta enää valojen välkkymistä.

Me toteutamme suurjännitekaapelointia kaikkialla Suomessa. Meiltä saat niin saneeraukset kuin uudetkin asennukset. Teemme kaapelointityöt asianmukaisella ja ajanmukaisella kalustolla sekä rautaisella ammattitaidolla. Ota meidät mukaan projektiisi, kun tarvitset luotettavaa yhteistyökumppania!

Tutustu myös tarjoamiimme sähköasematöihin sekä sähkö- ja automaatioasennuksiin, joita myös teemme kaikkialla Suomessa. Meiltä saat saneraaukset sekä asennukset avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä »

Täyden palvelun sähköliike

Me Sähkö-Wire Oy:llä arvostamme asiakkaitamme ja asiakassuhteitamme. Siksi emme panosta ainoastaan tarjoamaamme laatuun ja ammattitaitoon, vaan myös asiakkuuksiemme hoitamiseen. Voit tutustua referensseihimme täällä. Olemme luotettava yhteistyökumppani, jolta saat sen, mitä tilaat.

Ota yhteyttä »

Jätä yhteydenottopyyntö